Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU O GEORGEU KOCHU

Njemački mediji: Bivši igrač Dinama umire, bolest je neizlječiva

ARHIVA Zagreb: Nogometaši Dinama prošetali modnom pistom u novim dresovima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
06.05.2024.
u 13:25

- Ne znam li smijem li ovo reći, ali sretan sam što sam u karijeri zaradio malo više pa se trenutačno liječim lijekovima iz SAD-a koji ovdje vjerojatno još nisu odobreni. Jednostavno, nisam više mogao podnijeti bijedu na odjelima za rak.

Nogometni svijet, i hrvatski i njemački, u subotu je potresla vijest da je bivši vratar Dinama Georg Koch teško bolestan. U ekskluzivnom intervjuu za Večernji list Nijemac koji uživa kultni status među navijačima Dinama je izjavio: "Prije 12 mjeseci dijagnosticiran mi je rak gušterače i dali su mi šest mjeseci života. Uopće nisam dobro, ali evo, još sam živ. Izgleda da sam stroj koji se ne može pokvariti. Meni je ostalo da se borim svaki dan, to jedino i ostaje kad znate da nemate još puno života.".

Ova je vijest izazvala i puno prostora u njemačkim medijima. S Kochom su razgovarali novinari Bilda.

- Nisam nikad doživio nešto slično, baterija mi se ispraznila u tren oka. Mobitel mi je doslovno eksplodirao. Ne mogu se sjetiti kad sam dobio toliko poruka i primio poziva, čak ni na rođendan - rekao je Koch te dodao:

- Ne znam li smijem li ovo reći, ali sretan sam što sam u karijeri zaradio malo više pa se trenutačno liječim lijekovima iz SAD-a koji ovdje vjerojatno još nisu odobreni. Jednostavno, nisam više mogao podnijeti bijedu na odjelima za rak.

Brojni njemački mediji pišu o zdravstvenom stanju Kocha te pišu da je bolest neizlječiva.

- Umrijet ću - rekao je Koch.

A navijači Fortune Düsseldorf i Duisburga za koje je Koch igrao, predlažu da se organizira humanitarni turnir u čast ovoga vratara na kojem bi nastupili svi njegovi bivši klubovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije