Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLAČIONICA VATRENIH

Petković ispričao zašto Perišića zovu 'koka': Uvijek luduje i trči. On jako puno priča

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
23.04.2024.
u 15:30

Luku Modrića je usporedio s lavom, a odgovarajuće životinje dobili su i Domagoj Vida, Dominik Livaković, Ante Budimir i Mario Pašalić.

Uoči Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj krenula je emisija ‘Knjaz kod Vatrenih‘, a prvi gost Roberta Knjaza bio je igrač Dinama i hrvatski reprezentativac Bruno Petković. Poznati voditelj u svakoj epizodi planira posjetiti nekog od hrvatskih nogometaša te predstaviti njihovu priču na svoj karakterističan zabavan način. U jednom dijelu emisije plava devetka dobila je zadatak da svakog od svojih suigrača iz reprezentacije usporedi sa životinjom koja bi ga najbolje opisala. Najduže se zadržao na Ivanu Perišiću kojeg je usporedio s pijetlom.

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/17

- Pijetao je Ivan Perišić. Zvali su ga koka. Uvijek trči i luduje. I puno priča. Jako puno priča. Uvijek je tu u pozitivnom smislu. Sa savjetima o pozicioniranju. Dosta nas bodri i ohrabruje - rekao je Petković.

Luku Modrića je usporedio s lavom, a odgovarajuće životinje dobili su i Domagoj Vida, Dominik Livaković, Ante Budimir i Mario Pašalić.

- On je lav, kralj, kapetan. Riče na sve kad se izgubimo, viče na suce, na nas, viče na protivnike- rekao je Petković opisujući kapetana Vatrenih.

VEZANI ČLANCI:

Naposljetku je Petković sebe usporedio s vukom.  
- Za mene bi bio najbolji vuk, rekao bih da sam vuk. Oni su uvijek u čoporu, a ja sam uvijek za ekipu. Iskren sam, prijatelj - zaključio je Petković.

Komentara 2

BP
Besposlen pop
15:57 23.04.2024.

Bzvz, zvali su ga koka zbog obiteljskog posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije