Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Priprema se spektakl u Areni: Za 60. rođendan Dražena Petrovića odigrat će se utakmica legendi

Zagreb: Dražen Petrović u Ciboni je održao konferenciju odmah po povratku iz Amerike, 1992.
Sinisa Hancic
14.03.2024.
u 14:23

Hoće li u Zagreb doći Real Madrid ili možda neki od klubova u kojima je Dražen igrao - Brooklyn Netsa ili Portland Trail Blazersa, još se ne zna

Da je još uvijek među nama, Dražen Petrović u listopadu bi napunio 60 godina. U povodu okrugle obljetnice rođenja jednog od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena održat će se memorijalna utakmica u njegovu čast u zagrebačkoj Areni. Potvrdio je to na društvenoj mreži X njegov brat, Aco Petrović:

- Hvala Vladi Republike Hrvatske, premijeru Plenkoviću te resornoj ministrici Brnjac što su donijeli odluku o sufinanciranju Memorijalne utakmice Dražen Petrović, koja će se održati 5. rujna 2024. u Areni Zagreb. Sve dodatne informacije vezane za ovu, nadam se spektakularnu utakmicu, bit će objavljene na pressici kroz nekoliko dana - napisao je Petrović.

Inače, ove godine bi se konačno trebala održati ta utakmica o kojoj se pisalo i ranijih godina. Još uvijek nije posve poznato tko će od igrača doći na utakmicu, preostaje nam čekati konferenciju za medije koju je spomenuo Aco Petrović.

Hoće li u Zagreb doći Real Madrid ili možda neki od klubova u kojima je Dražen igrao - Brooklyn Netsa ili Portland Trail Blazersa, još se ne zna. Jasno, obljetnica Draženovog rođenja je 22. listopada, ali u to vrijeme klupska košarkaška sezona traje u svim zemljama pa i u NBA-ju, stoga bi revijalnu utakmicu tada bilo nemoguće organizirati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije