Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER NAKON ISTRE

Sergej Jakirović komentirao akciju da se Luka Modrić vrati u Dinamo

Zagreb: Dinamo i Istra sastali se u 29. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
07.04.2024.
u 21:01

– Možda nismo bili toliko strpljivi u izgradnji napada što je bio jedan od zahtjeva, gurali se u sredinu, a potom primili gol iz naše tehničke pogreške. Kasnije smo dodali gas, zabili novi gol do kraja prvog dijela. U poluvremenu smo se dogovorili da što prije krenemo po treći gol kako bismo utakmicu odveli u mirnije vode.

Čestitao bih dečkima na dobroj utakmici, imali smo savršeno otvaranje pogotkom u 3. minuti, naglasio je Dinamov trener Sergej Jakirović neposredno nakon pobjede protiv Istre 1961 s 4:1 u prvenstvenom ogledu u Maksimiru.

– Možda nismo bili toliko strpljivi u izgradnji napada što je bio jedan od zahtjeva, gurali se u sredinu, a potom primili gol iz naše tehničke pogreške. Kasnije smo dodali gas, zabili novi gol do kraja prvog dijela. U poluvremenu smo se dogovorili da što prije krenemo po treći gol kako bismo utakmicu odveli u mirnije vode. Imali smo još prilika, a imala je i Istra dvije, tri šanse. Mislim da smo zasluženo pobijedili.

Ronaël Pierre-Gabriel zbog ozljede je napustio teren u 33. minuti.

– Rekao je da nije ništa ozbiljnije, osjetio je bol u aduktoru pa je izašao iz predostrožnosti. Pravo stanje vidjet ćemo nakon detaljnog pregleda.

Ovo je druga uzastopna utakmica u kojoj je Dinamo zaigrao s dvojicom napadača.

– Ispalo je dobro, to smo probali i dan prije kup utakmice protiv Hajduka, momčad je dobro reagirala, imali smo ideje kako bi to trebalo izgledati. Moramo još neke detalje utrenirati.

Novinare ja zanimalo i mišljenje trenera Jakirovića io Dinamovoj akciji za povratak hrvatskog kapetana, maestra Luke Modrića. Trener je jasno uzvratio:

– Imalo bi smisla. Na Luki je sad da odluči.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije