Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IŠLO

Srbić tek šesti u finalu Europskog prvenstva, evo zašto nije mogao do medalje u završnici

Osijek: Svjetski kup u gimnastici DOBRO, Preča
Davor Javorovic/PIXSELL
27.04.2024.
u 19:55

Tin Srbić je ostao bez odličja zato što nije uspio izvesti planiranu vježbu pa mu je početna ocjena s najavljenih 6,3 snižena na 5,5, što je čak i niže od početne ocjene iz kvalifikacija (5,7)

Najbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić nije uspio obraniti naslov europskog prvaka na preči, a subotnje finale u talijanskom Riminiju završio je na šestom mjestu s ukupnom ocjenom 14,066.

Novi europski prvak je Ukrajinac Ilja Kovtun, član GD "Osijek-Žito", koji je osvojio zlatnu medalju s ocjenom 14,600, nadmašivši drugoplasiranog Litavca Roberta Tvorogala (14,566) zato što je za jednu desetinku boda imao višu početnu ocjenu. Brončano odličje osvojio je Cipranin Marios Georgiou (14,366).

Tin Srbić je ostao bez odličja zato što nije uspio izvesti planiranu vježbu pa mu je početna ocjena s najavljenih 6,3 snižena na 5,5, što je čak i niže od početne ocjene iz kvalifikacija (5,7).

Što se izvedbe tiče, 27-godišnji Zagrepčanin nije bitno zaostajao za osvajačima odličja. Dobio je 8,566 bodova, a bolju ocjenu su imali imali samo prvoplasirani Kovtun (8,700) i drugoplasirani Tvorogal (8,766).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije