Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEROJ SUSRETA

VIDEO Pogledajte dva prekrasna pogotka Brozovića za pobjedu Al Nassra

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Tai
Foto: Stringer/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.05.2024.
u 23:59

Bili su to prvi Brozovićevi golovi u kalendarskoj 2024. godini. Al Hilal je vodeća momčad na ljestvici sa 86 bodova. Devet bodova manje ima Al Nassr uz utakmicu više

U 31. kolu prvenstva Saudijske Arabije nogometaši Al Nassra su u gostima pobijedili Al Akhdoud s 3-2, a junak susreta bio je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović s dva pogotka.

U sedmoj minuti hrvatski vezni igrač je zabio prvi gol na susretu, kada je lijepo naciljao suparničku mrežu s vrha šesnaesterca, dok je Al Nassr povećao vodstvo u 15. minuti, a strijelac je bio Cristiano Ronaldo. Domaćin se vratio u drugom poluvremenu kada su golove zabijali u 60. minuti Hassan Al Habib i u 70. Godwin.

VIDEO Ostaje li Dinamo na ljeto bez Petkovića? Evo što kažu izvori bliski vođi plavih

Ipak, na samom kraju, u prvoj minuti sudačke nadoknade, Marcelo Brozović je postigao još jedan lijepi pogodak i postavio konačnih 3-2 Al Nassra. Uklizavši je žestoko pokupio loptu i pospremio je pod gredu.

Bili su to prvi Brozovićevi golovi u kalendarskoj 2024. godini. Al Hilal je vodeća momčad na ljestvici sa 86 bodova. Devet bodova manje ima Al Nassr uz utakmicu više. Snimke pogodaka hrvatskog reprezentativca možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Tai
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije