Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET JE POMOGAO

Jasno je zašto je Ancelotti ipak posegnuo za Modrićem: 'Trebali su ga da im umiri otkucaje srca'

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v RB Leipzig
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/5
06.03.2024.
u 23:19

Iako ni danas nije u utakmicu krenuo od prve minute, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije svoju je roku odradio vrlo korektno

Madridski Real uspio je proći RB Leipzig i ukupnim rezultatom 2:1 plasirati se u četvrtfinale Lige prvaka. Nakon što su u prvoj utakmici u Njemačkoj prije tri tjedna pobijedili s 1:0, na svom su terenu "kraljevi" ove srijede odigrali 1:1, što im je bilo dostatno da prođu dalje.

Pisali smo već prije početka utakmice o slučaju Luke Modrića koji niti ovoga puta nije krenuo u utakmicu od prve minute. Treći susret zaredom u svim natjecanjima kapetan vatrenih počeo je s klupe za pričuve. Ušao je kasnije tijekom dvoboja, točnije u 78. minuti kada je zamijenio Tonija Kroosa.

Nakon utakmice španjolski list Marca objavio je pojedinačne ocjene svih igrača, a o Modriću su napisali sljedeće:

"Hrvat je ušao umjesto Kroosa, koji je ranije dobio žuti karton. Suigrači su trebali Modrića da ih smiri, da im uspori rad srca uz loptu koju je imao u svojim nogama."

Jasno je zbog čega je Carlo Ancelotti Modrića uveo potkraj dvoboja. Real je vidno padao u ritmu, Leipzig je "bujao", rastao u traženju pogotka za ukupnih 2:2 i produžetke na Bernabeuu. Modrić je dao ono što je Realu trebalo i sada ide prema još jednom četvrtfinalu Lige prvaka.

Komentara 3

Avatar bimbopus
bimbopus
05:45 07.03.2024.

Real nije zaslužio da prodje , o lijeoj i kvalitetnoj igri ni traga , a da ne pišem o maštovitosti u napadu i golovima. Pad kvalitete nekada kraljevskog kluba pokazuje da vlasnik i menadjment nemajo riješenje , ovakovoj igri ne mogu pomoći ni najpoznatija igračka imena .

GR
Grego
06:52 07.03.2024.

Gospodo..... taj Modrić ima 40 godina i on bi trebao biti vođa i oslonac svega u Realu, dajjjjjj

Avatar babinjak1984
babinjak1984
23:53 06.03.2024.

Leipzig bio puno bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije