Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Francuzi i Nijemci idu u osminu finala

Champions League - Group F - Borussia Dortmund v Paris St Germain
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/26
13.12.2023.
u 23:22

Kada je ždrijebom odlučeno da će u skupini F biti Borussia Dortmund, PSG, Newcastle i Milan svima je bilo jasno kako će se tijekom svih šest kola voditi žestoka borba. Večeras je ona dobila svoj rasplet. Borussija i PSG podijelili su bodove (1-1), a Milan je preokretom savladao Newcastle. Tako momčad iz Dortmunda prolazi kao prvoplasirana. Parižani su drugi, a talijanski velikan je na trećem mjestu i odlazi u Europsku ligu

Prebogati PSG je izbjegao ispadanje u skupini remiziravši 1-1 kod Borussije Dortmund, koja je već ranije osigurala prolaz. U izvrsnoj utakmici, prepunoj šansi, Karim Adeyemi je u 51. minuti doveo Nijemce u vodstvo nakon dvostruke pogreške Karima Hakimija, da bi samo pet minuta kasnije iz odbijanca  Warren Zaire Emery izjednačio.

Parižanima je išao u prilog i rezultat druge utakmice gdje je Milan slavio u Newcastleu s 2-1, te pomogao Francuzima, ali i se jer su osigurali Europsku ligu.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Champions League - Group F - Borussia Dortmund v Paris St Germain
1/26

Newcastle je vodio golom Joelintona i da je ostao taj rezultat, u nokaut fazu Lige prvaka prošli bi Englezi. No, Pulišić i Chukwueze su rastužili Svrake, koji ostaju bez Europe

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije