Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL U FINALU

VIDEO Luka Modrić je sve oduševio! Dva poteza zapalila su društvene mreže

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/39
09.05.2024.
u 00:01

"Pogledajte što Modrić radi. On je rekao - ‘ne, nema igre, nitko neće igrati dok se VAR ne uključi", piše jedan o navijača o utjecaju Luke Modrića na situaciju koja je odlučila o konačnom pobjedniku polufinalnog susreta

Real Madrid je u uzbudljivoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka svladao Bayern rezultatom 2:1 te tako s ukupnih 4:3 otišao u finale najvećeg europskog klupskog natjecanja. Tamo ih čeka Borussia Dortmund koja je u utorak s 1:0 (uk. 2:0) svladala Paris Saint-Germain. Bayern je nakon puno promašenih prilika Reala poveo golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti. Preokret Reala uslijedio je pogotcima Joselua u 88. i 91. minuti susreta. Manje od deset minuta nakon što je ušao u igru.

Hrvatski kapetan i legenda "kraljevskog kluba", Luka Modrić, ušao je u igru u 69. minuti susreta. Ovo će mu biti čak šesto finala Lige prvaka. Koliko je bio sretan nakon pobjede moguće je vidjeti iz snimke slavlja na terenu nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Modrić je predvodio navijanje na Santiago Bernabeu i oduševio komentatore. Snimku možete pogledati OVDJE.

VIDEO Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

Međutim, nije to jedina situacija u kojoj je Modrić večeras oduševio. Posljednji je pogodak najprije bio poništen zbog zaleđa Rudigera. Bavarcima je laknulo, no Luka Modrić nije tako lako odustajao. Odmah je krenuo uvjeravati suca Szymona Marciniaka da zaleđa zapravo nije bilo.

Kapetan vatrenih inzistirao je na provjeri i da glavni sudac pregleda VAR snimku. Poljak se odlučio provjeriti spornu situaciju, a Modrićevo inzistiranje oduševilo je navijače. "Ovo se dogodilo zahvaljujući Modriću, on je inzistirao kod suca", napisao je jedan na X-u, a slažu se i drugi.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
1/13

"Modrić je taj koji je ponovno shvatio što se događa", stoji u jednom od komentara. "Modrić je htio biti siguran da VAR provjerava situaciju, znao je dobro da je to gol. Svaka momčad treba vođu koji će preispitati neke odluke", navodi drugi. "Pogledajte što Modrić radi. On je rekao - ‘ne, nema igre, nitko neće igrati dok se VAR ne uključi", dodaje treći.

Foto: SofaScore

 

Komentara 11

IV
ivica.vranjic
06:09 09.05.2024.

Luka Modrić institucija!

GU
guslač
08:05 09.05.2024.

Ma daj...VAR bi svakako provjeravao je li zaleđe ili ne, nema to veze s Modrićem. No Modrić je odigrao odlično tu minutažu koju je dobio, svaka čast.

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
08:05 09.05.2024.

Modrić je u nogometu ono što je Mestrović bio u kiparstvu, Bukovac u slikarstvu, Krleža u književnosti, i mogli bi tako nabrajati do daleko u povijest. Ta virtuoznost svjetskih razmjera je uvjek bila prisutna u hrvatskom narodu. Baš kako jedan američki general reče: "Hrvati su malobrojan narod koji se bori daleko iznad svoje kategorije".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije