Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER NEXEA

Veselin Vujović: Ovo je sramota, stidim se

Banja Luka: Veselin Vujović novi je trener Borca
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/3
21.04.2024.
u 13:11

- Ima trenutaka kada bi trener najradije nestao s klupe neke od srama i stida kako ekipa reagira, ali nažalost nemamo takvu mogućnost da nestanemo u trenutku. Mi smo njima uzeli bod jer su bili bolji u svakom segmentu igre, od borbenosti, pristupa i svih detalja.

Rukometaši Zagreba upisali su i osmu pobjedu u Paket24 Premijer ligi za prvaka, nakon što su kao domaćini svladali ekipu Varaždina s 44:25. Dvoboj je odigran u Areni Varaždin (zamjena domaćinstva) pred oko 300-tinjak gledatelja. U sastavu Zagreba nije bilo Gojuna, Sirotića i Klarice koji su dobili poštedu, kao ni od ranije ozlijeđenih Ćavara, Moralesa i Kraljevića. Najefikasniji kod Zagreba bili su Glavaš s osam, te Dibirov s osam pogodaka. Za Zagreb je debitirao mladi Celegin i postigao tri pogotka.

Veliko iznenađenje dogodilo se u Našicama gdje je Nexe odigrao samo 28:28 s Porečom. Imali su Našičani posljednji napad za pobjedu, 25 sekundi do kraja, ali je Moslavac promašio. Svlada li Sesvete danas Spačvu u Vinkovcima, Nexe bi moglo na kraju biti tek treće u ligi. 

- Nedopustivo je da mi doma igramo ovako. Sve čestitke Poreču, ali ovo je sramno. Govor tijela? Takav ja problem imam od dolaska, Tamše ga je imao od početka sezone. Takva jedna negativna energija postoji, takva nemogućnost da digneš ekipu, raditi, držati sastanke, motivacijske govore. Kao trener tražim rudare, ali ja ovdje imam inženjere. Nitko neće uzeti i kopati, svi misle da su bogomdani, da su velike zvijezde i da se oko njih treba okretati svijet, ali mislim da će se debelo prevariti - rekao je trener Nexea Veselin Vujović i dodao:

- Ima trenutaka kada bi trener najradije nestao s klupe neke od srama i stida kako ekipa reagira, ali nažalost nemamo takvu mogućnost da nestanemo u trenutku. Mi smo njima uzeli bod jer su bili bolji u svakom segmentu igre, od borbenosti, pristupa i svih detalja.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije