Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA RIM

VIDEO Amerikanka napravila skandal u Rimu! Bacala stvari pa počela psovati publiku

Italian Open
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
1/3
09.05.2024.
u 16:43

U idućem kolu Sofiju Kenin čeka puno zahtjevnija protivnica. Ons Jabeur, Tunižanka koja drži deveto mjesto WTA ljestvice i trenutačno je najbolje rangirana tenisačica s Afričkog kontinenta

Američka tenisačica Sofia Kenin izazvala je pravi skandal tijekom meča protiv Lucije Bronzetti na WTA turniru u Rimu. Domaću predstavnicu svladala je sigurnim rezultatom 6:3, 6:2, no meč nije protekao glatko. U jednom je trenutku u Rimu počela padati kiša. Međutim, meč nije prekinut što je naišlo na žestoke prosvjede Amerikanke.

Kenin je počela bacati stvari po klupi pa se uputila prema terenu. Ponašanje 25-godišnje tenisačice nije se svidjelo publici s kojom se tijekom meča nastavila prepucavati. Svađa između tenisačice i publike se nastavila dok Kenin nije napravila pogrešku u igri, nakon čeka je glasno opsovala publiku.

VIDEO Goran Ivanišević nasmijao zagrebačku publiku: Teniski meč igrao tavom

Uspjela se smiriti i uspješno privesti meč kraju. U idućem je kolu čeka puno zahtjevnija protivnica, Ons Jabeur, Tunižanka koja trenutačno drži deveto mjesto WTA ljestvice i trenutačno je najbolje rangirana tenisačica s Afričkog kontinenta. S druge strane, Kenin je daleko od svoje najbolje forme.

Amerikanka se trenutačno vrti između 40. i 50. mjesta na WTA ljestvici. Najbolje je igre zabilježila prije četiri godine kada je osvojila Australian Open i igrala finale Roland Garrosa. Tada se probila sve do četvrtog mjesta WTA ljestvice.

GALERIJA Alcaraz u finalu porazio Đokovića i osvojio svoj prvi Wimbledon

Italian Open
1/56
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:55 09.05.2024.

Kad se slovo zacrveni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije