Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'osuđujem huliganizam'

Nevjerojatan potez grčkih medija: Bitorajca prikazali kao BBB-a huligana koji uzvikuje fašističke pozdrave

Bitorajac Krpa
Screenshot Instagram
11.08.2023.
u 20:35

"Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje!" napisao je Rene Bitorajac na društvenim mrežama uz snimku s grčkih vijesti koja prikazuje scenu iz filma Metastaze u kojem glumi pripadnika BBB-a, Krpu

Pod budnim okom grčkih medija se nakon nereda u Ateni u kojima je smrtno stradao 29-godišnji navijač AEK-a, našao se i hrvatski glumac Rene Bitorajac. Točnije, njegov lik Krpa iz filmova Metastaze i ZG80. Njegov je lik našao put do centralnih grčkih vijesti, a Bitorajac se na događaj osvrnuo putem Instagrama.

"Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije", napisao je glumac.

GALERIJA Osumnjičeni izvedeni pred istražni sud u Ateni

Bitorajac Krpa
1/8

"Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa", stoji u objavi.

VEZANI ČLANCI:

"Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje!" napisao je Bitorajac na društvenim mrežama.

VIDEO Grčki mediji: Glavni osumnjičenici za ubojstvo navijača su Hrvat i Grci s debelim dosjeom

Komentara 36

SE
SedmiElement
21:21 11.08.2023.

Grci k'o braća im, pravoslavci.... istine nigdje

Avatar John Dillinger
John Dillinger
21:22 11.08.2023.

Sad kad ludi Grci još pošalju za Bitorajca uhidbeni nalog. Vođa i organizator skupine😂

ZP
Zabranjen pristup
21:45 11.08.2023.

Pa sta se cudite? Vi kao da ne radite za medije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije