Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN JE

VIDEO Evo zašto volimo Dominika Livakovića, pogledajte čudesnu obranu hobotnice vatrenih u velikom derbiju

Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - Union Saint-Gilloise v Fenerbahce
YVES HERMAN/REUTERS
27.04.2024.
u 20:22

Hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković čuvao je i ovom prilikom vrata Fenerbahcea

U derbi utakmici 34. kola turske Superlig nogometaši Fenerbahcea su, na domaćem terenu, svladali Besiktas s 2-1. Vjerojatno ključan trenutak susreta dogodio se u 25. minuti kada je Besiktas ostao s igračem manje, isključen je tada Al Musrati. Fenerbahce je poveo nakon pola sata igre, a za 1-0 je pogodio belgijski napadač Batshuayi.

Kahveci je brojčanu prednost dodatno iskoristio u 69. minuti kada je Fenerbahce poveo 2-0 i, činilo se, zaključio susret. Gosti su s desetoricom ipak uspjeli smanjiti, u 82. minuti je Tosun pogodio za 2-1, ali pobjedu domaćina ipak nisu ugrozili.

Hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković čuvao je i ovom prilikom vrata Fenerbahcea. Upisao je nekoliko sjajnih obrana, od kojih posebno izdvajamo jednu s početka drugog poluvremena kod vodstva njegove momčadi od 1:0.

Dominik Livakovic great save vs Beşiktaş
byu/Jemal2200 insoccer

Time je nastavljena utrka Galatasarayja i Fenerbahcea za naslov prvaka. Četiri kola prije kraja Galatasaray ima četiri boda više. Te će dvije momčadi do kraja sezone igrati međusobno, u pretposljednjem kolu će domaćin biti Galatasaray. Na četvrtom mjestu je Besiktas koji ima čak 42 boda manje od Galatasarayja, a 38 manje od subotnjeg suparnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije