Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPLIVALA SNIMKA

VIDEO Kandidat za predsjednika Hajduka kod Knjaza: 'Ne jedem meso dok Hrvatska nešto ne osvoji'

Ivan Bilić
Screenshot Youtube
24.04.2024.
u 15:30

Emisiju je Robert Knjaz snimao za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstava u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine. S neobičnom frizurom, obućen u improvizirani kimono, šalio se na vlastiti račun

Istaknuti kandidat za preuzimanje pozicije predsjednika Hajduka nakon odlaska Lukše Jakobušića je Ivan Bilić. Rukovoditelj tvrtke Eonea koja se bavi financijskim savjetovanjem. Još 2006. godine na religijskom portalu Riječ života, u takstu pod naslovom "Sada navijam za Isusa", otkrio je kako je bio član Torcide.

"Navijača je oko mene doista bilo svakakvih. Oni što nisu ni osnovne škole završili bivali bi kolovođe studentima na faksu. Velika većina je bila zaposlena, ali unatoč tome, mnogi su 'klošarili' i gotovo uvijek opsjedali hotele s igračima, tražeći od njih novac. Ako smo i bili u hotelu, onda bi jedan uzeo sobu, a drugih pet ušlo besplatno. Na stadionu su transparenti i šalovi bivali poput državnih zastava, pa čak i oružja u ratu navijanja", napisao je u takstu.

VIDEO Hajduk se raspao u tri dana, tako se klub ne vodi

Pojavio se novi video Ivana Bilića kada se bio u emisiji koju je Robert Knjaz radio za vrijeme Svjetskog prvesntvo 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji. U jednom trenutku pred kamerama se našao potencijalni predsjednik Hajduka. Dao je šaljivu izjavu koju možete poslušati od 26.38 pa nadalje.

"Rekao sam da ne jedem meso dok Hrvatska ne postane svjetski ili europski prvak. Kako stvari stoje, do Portugala neće biti mesa. Dobio sam 17 od kad sam prestao jesti meso. Promijenila se taktika... Sad ide puno više pive i kruha, da nadomjesti", rekao je Bilić.

GALERIJA Hajduk svladao Slaven Belupo (1:0) i prekinuo niz od pet poraza

Ivan Bilić
1/12

Komentara 2

CR
CroViper
21:30 24.04.2024.

Navijam za Hajduk, ali Hajduk sve radi da me odvrati od toga...

KR
Krolo
18:55 24.04.2024.

O bože, ovaj vuće na onog svirca iz tko to tamo pjeva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije