Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

VIDEO Pogledajte majstoriju Danija Olma, bivši igrač Dinama briljantnim potezom preokrenuo tijek utakmice

REUTERS/Annegret Hilse
02.03.2024.
u 17:48

Bjeličin Union Berlin nije uspio upisati pozitivan rezultat protiv favorizirane dortmundske Borussije

Domaće momčadi osvojile su samo jedan bod iz pet utakmica subotnjeg programa 24. kola njemačke Bundeslige.

Augsburg je u gostima potopio "fenjeraša" Darmstada s čak 6-0, a gosti su u prvih 29 minuta postigli pet zgoditaka. Junak dvoboja bio je Ermedin Demirović iz BiH s dva gola i jednom asistencijom. Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret, a Dion Drena Beljo je ušao u  71. minuti za goste, dok su Bartol Franjić i Matej Maglica odigrali cijeli susret za domaćina.

Borussia Dortmund je sa 2-0 slavila kod Uniona Nenada Bjelice golovima Karima Adeyemija (41) i Iana Maatsena (90). Josip Juranović je odigrao cijeli susret za Union, a Borussia je zadržala četvrto mjesto s 44 boda. .

Leipzig je s 4-1 pobijedio na gostovanju kod Bochuma i ostao na petoj poziciji s 43 boda. Bochum je poveo preko Maxa Witteka (8), ali su gosti sve preokrenuli, a prelijepi gol za izjednačenje postigao je bivši dinamovac Dani Olmo (30).

POGODAK OLMA POGLEDAJTE OVDJE

Eintracht je s 2-1 slavio kod Heidenheima, dok je jedini domaćin koji je osvojio bod bio Mainz, odigravši 1-1 protiv Borussie (M).

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije