Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELLINGHAM ZA POBJEDU

VIDEO Real u posljednjim sekundama srušio Barcelonu. Skandal je obilježio uzbudljivi El Clasico

Spanish Super Cup - Final - Real Madrid v FC Barcelona
JUAN MEDINA/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.04.2024.
u 23:21

Sjajni Yamal je u 27. minuti zabio krasan gol s prve stative. Andrij Lunin se bacio i jedva izbacio loptu s gol linije, a igra se onda zaustavila.

Real Madrid je pobijedio Barcelonu 3-2 u El Clasicu na stadionu Santiago Bernabeuu i tako praktički osigurao naslov prvaka Španjolske. Bila je to utakmica u kojoj je Barca dvaput vodla, Real u 92. minuti došao do pobjede, a Luka Modrić je kao kapetan odigrao cijelu utakmicu za Real.

Utakmica je počela šokantno za Real, jer je već u šestoj minuti pogodio Danac Andreas Christensen, ali je Kraljevski klub uspio poravnati u 18. minuti kada je Lucasa Vazqueza u kaznenom prostoru Barcelone srušio mladi Pau Curbasi, a Vinicius je pogodio s bijele točke. 

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevoh penthousea u Zagrebu

Spanish Super Cup - Final - Real Madrid v FC Barcelona
1/17

Prvo poluvrijeme obilježila je i teška ozljeda Frankieja de Jonga, a Katalonci su u 69. minuti preko Fermina Lopeza došli do novoga vodstva. Samo četiri minute kasnije Lucas Vazquez poravnava, da bi u 92. minuti posve nečuvan ostao Jude Bellingham, koji je donio pobjedu Realu.

Jedan događaj obilježio je utakmicu. Naime, sjajni Yamal je u 27. minuti zabio krasan gol s prve stative. Andrij Lunin se bacio i jedva izbacio loptu s gol linije, a igra se onda zaustavila. Nastala je prava pomutnja, suci nisu znali što se događa jer svi igrači Barcelone sugerirali su da je gol, ali sudac Cesar Soto Grado nije mogao znati je li uistinu bio. Nije mu mogla pomoći gol tehnologija jer La Liga je jedina iz Lige petice koja ju ne koristi i to zato jer je predsjednik saveza Javier Tebas navodno odbio platiti da se ona uvede.

VEZANI ČLANCI:

- Nemamo tehnologiju koja bi razriješila naše dvojbe, ali čini se kako je lopta u potpunosti prešla crtu kad je Lunin u golu. Ako suci nisu sigurni da je to gol, odluka suca je ispravna - rekao je sudački ekspert Marce Alfonso Perez Burrull.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

SV
svrake
09:18 22.04.2024.

Real je bolji i da nisu imali utakmicu sa Cityem tri dana ranije dobili bi glatko sa vecom razlikom, ali ono sudjenje je sramota.. toliki poguranac, od penala, ponistenog gola, oprostenih kartona itd. stvarno je bilo ruzno za gledati..

XY
XYZ52
01:40 22.04.2024.

Real vs Barcelona. Gledao sam samo prvo poluvrijeme jer mi se zgadilo od lopovluka u korist Reala. Nepostojeći jedanaesterac dosuđen za Real kad igrač Reala namjerno udara svojom nogom nogu igrača Barcelone i pada. Trebao je dobiti ẓ̌uti karton za simuliranje. Nakon toga, čisti gol Barcelone nije priznat iako je lopta punim obujmom preṣ̌la gol liniju za najmanje 10-20 cm. Nemaju VAR technologiju jer je navodno skupa. Ma nemoj, a kojekakvi igračići se plaćaju po stotinjak miljuna eura. Nemaju je da se može muljati kao ṣ̌to smo vidjeli danas. Niṣ̌ta drugo nego jedna velika prevara svih navijača koji su doṣ̌li gledati utakmicu.

NE
Nemanadimak
17:07 22.04.2024.

Dobra tekma. Jedanaesterac cist ko suza. To sto je namjerno zapeo za nogu je greska odbranbenog igraca koji mu nije trebao podmetnuti nogu. Ono da je prosla lopta gol crtu tesko se moze utvrditi i nije tocno da su igraci Barce trazili gol, cak i igrac koji je bio najblizi nije trazio gol. U svakom slucaju vjerojatno im ni nereseni ishod ne bi pomogao jel bi real ostao na 8 bodova razlike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije