Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJ S EL CLASICA

VIDEO Zvijezda Barcelone pokušala rukama srušiti Modrića pa se osramotila

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/4
22.04.2024.
u 08:39

Luka je krenuo s loptom, a Joao Cancelo pokušao ga je zaustaviti rukama. Međutim, nije uspio, sapleo se i završio na travnjaku, a Modrić je projurio poput brzog vlaka.

Real Madrid je pobijedio Barcelonu 3-2 u El Clasicu na stadionu Santiago Bernabeuu i tako praktički osigurao naslov prvaka Španjolske. Bila je to utakmica u kojoj je Barca dvaput vodla, Real u 92. minuti došao do pobjede, a Luka Modrić je kao kapetan odigrao cijelu utakmicu za Real.

Utakmica je počela šokantno za Real, jer je već u šestoj minuti pogodio Danac Andreas Christensen, ali je Kraljevski klub uspio poravnati u 18. minuti kada je Lucasa Vazqueza u kaznenom prostoru Barcelone srušio mladi Pau Curbasi, a Vinicius je pogodio s bijele točke. 

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevoh penthousea u Zagrebu

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
1/17

Prvo poluvrijeme obilježila je i teška ozljeda Frankieja de Jonga, a Katalonci su u 69. minuti preko Fermina Lopeza došli do novoga vodstva. Samo četiri minute kasnije Lucas Vazquez poravnava, da bi u 92. minuti posve nečuvan ostao Jude Bellingham, koji je donio pobjedu Realu.

Modrić je odigrao dobru utakmicu, a jedan detalj s El Clasica dijeli se na društvenim mrežama. Naime, Luka je krenuo s loptom, a Joao Cancelo pokušao ga je zaustaviti rukama. Međutim, nije uspio, sapleo se i završio na travnjaku, a Modrić je projurio poput brzog vlaka. Tu situaciju pogledajte OVDJE.

 

 

 
Ključne riječi

Komentara 1

ST
StariSokol
09:18 22.04.2024.

Svaka čast Modriču na njegovim sposobnostima i bogatstvima ali bio bi još veči čovijek kada bi uredio svoju rodnu kuću i uredio je unutra u sportskome stilu sa svojim rekvizitima da narod može to posječivati i diviti se velikanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije