Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjedinjene države
Povratak na članak

Baracku Obami ne vjeruje čak 60 posto američkih birača

Obamina popularnost pada i na vođenju gospodarstva – 54 posto ispitanika nezadovoljno je načinom na koji ga on vodi.

Komentari 21

SM
SMITSMIT
18:13 14.07.2010.

tko je pak taj obama

VL
UN
unbekant
04:44 16.07.2010.

\"venlo@\" Nisu Bosanske izbjeglice birale Obamu,nije Obama trazijo besplatno zdravstveno osiguranje za Bosance,nego za sve Amerikance,pa nije Amerika Hrvatska da daje vama Hercegovcima sve besplatno.

VL
OB
-obrisani-
17:04 14.07.2010.

To nije moguće. Pa on je Nobelovac, zaslužan za mir u svijetu!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
05:40 15.07.2010.

Cinjenica je da je Obama \"izabran\"sami iz razloga sta Amerikanci nisu bili spremni da \"izaberu\" zenu provjerenog loseg karaktera. (Hillery)

VL
OB
-obrisani-
12:16 15.07.2010.

Pozitivno ga je ocijenilo 42 posto birača. Ništa čudno, sličan je % i za predsjednike drugih zemalja, npr, Josipović, Sarkozy.

VL
OB
-obrisani-
20:32 14.07.2010.

Ameri su toliko postali ovisni o medijima da su im i predsjednici kojima poklanjaju glasove kao iz produkcije pa oni više ne razlikuju čovjeka od kreature! Zato kad dobiju predsjednika koji misli svojom glavom onda ga ili ubiju ili se prema njemu počnu odnositi kao da je neki strani predsjednik!

VL
OB
-obrisani-
20:57 14.07.2010.

U vanjskoj politici Obama odrađuje treći termin G. Busha.

VL
DU
Deleted user
23:18 14.07.2010.

Obama je dođšao na vlast medijskim inžinjeringom i gotovo masovnom histerijom pa i izvan SAD-a što upučuje na mogučnost da je doveden iz anonimnosti na vodeču svjetsku poziciju naravno da oni koji su ga postavili i očekuju da provodi njihovu politiku. Bilo je iluzorno očekivati da će on bilom što promjeniti kako suga \"ljevičari\" dočekali kao malte ne spasitelja svijeta a sda izgleda slijedi otrežnjenje i razočaranje sa stvarnim Obamom političarem osrednjih sposobnosti

VL
OB
-obrisani-
23:30 14.07.2010.

crni predsjednik ma on je prva crna karikatura amerike to je bilo samo pod mora se...ma i nemora ali eto nesto poput svijetskog prvenstva u africi

VL
HE
Heli
02:21 15.07.2010.

U dobroj mjeri dijelim misljenje lschmidta. Da li je Obama imao mogucnost da sam izbere svoje saradnike ili su mu saradnici namtnuti od oneh lobija koji zbog negovih proklamovanih ciljeva ne zele do on uspije.Sva sredstvai nformisanja su u rukamaa lobija koji ne zeli njegov uspjeh.Ta sredstva informisanja kreiraju misljenja ljud a onda provjeravaju koliki je njihov uspjeh u tim aktivnostima, tako da ove rezutate treba primiti sa rezervom.

VL
TE
teoodd
04:25 15.07.2010.

Za Heli i Ischmidt , zamolio bih Vas da mi navedete imena medija koja \"ometaju\" ili svojim kritikama ukazuju na katastrofalan rad administracije pred. Obame.Izuzev FOX cabel tv news i nekolicine konzervativni radio komentatora.Ostali svi od pocetka su u rukamama oni koji su \"ODABRALI I IZABRALI pred Obamu. Ja ipak mislim da su glasaci to osjetili na \"svojoj kozi\".

VL
GO
golo
04:38 15.07.2010.

pa zasto da im se vjeruje, uvijek lupetaju ista obecanja a zivotni standard opada svaki dan , ovi koji im vjeruju ili su gluhi ili glupi ili imaju neku osobnu korist od govermenta

VL
OB
-obrisani-
08:20 15.07.2010.

Obamina popularnost nista nije danas vece nego je bila prije predizborne kampanje u americkoj politici je nakon Busha nastao vakum i izabran je Obama kao \"zgodna\" medijska osoba covjek bez programa ili bolje receno covjek koji je imao program kojii je sadrzavao sve sto ameri preziru: \"socijalna osiguranja, povlacenje odavde i odande...\" demokrati i socijalisti nikad svijetu nisu nista dobrog donijeli pa bi bilo cudo da to ucini i obama (Carter, Clinton?????) jos dvije godine i onda na celo dolaze ponovo republikanci

VL
OB
-obrisani-
08:31 15.07.2010.

Najveci Obamin grijeh lezi ipak u vanjskoj politici njegova neodlucnost da ratove u Afganistanu i Iraku dobije svim sredstvima njegova popustljivost prema Iranu kojem je vec odavno trebalo porusiti nuklearna postrojenja (pa kosta sta kosta) neodlucnost sa S. Korejom, Turskom.... gomila gresaka Ali na popularnost americkog predsjednika vrlo malo ili nimalo utice vanjska politika Obama vise nece biti izabran radi svojih gresaka u unutrasnjoj politici Silom je amerima namaetnuo besplatna zdravstvena osiguranja (jeBiga besplatno zdravstveno osiguranje lijepo zvuci samo u usima bosanskog izbjeglice nastanjenog u USA, a li u usima prosjecnog amerikanca besplatno zdravstveno osiguranje je parazitarenje i komunizam, sto je zaista i istina) Za to ce platiti cijenu na sljedecim izborima

VL
IB
istina_boli
09:31 15.07.2010.

Nastavak price tek slijedi. Likvidacija Obame i jos ponekog, kao izgovor za treci svjetski rat. Volio bih da grijesim, ali sto ako ne grijesim?

VL
OB
-obrisani-
21:15 15.07.2010.

15.07.2010. u 04:25h teoodd je napisao/la: Za Heli i Ischmidt , zamolio bih Vas da mi navedete imena medija koja \"ometaju\" ili svojim kritikama ukazuju na katastrofalan rad administracije pred. Obame.Izuzev FOX cabel tv news i nekolicine konzervativni radio komentatora.Ostalii svi od pocetka su u rukama oni koji su \"ODABRALI I IZABRALI pred Obamu. Ja ipak mislim da su glasaci to osjetili na \"svojoj kozi\". -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ako mi navedeš i jednu stvar u kojoj je G.Bush bio bolji od Obame onda ćemo moći diskutirati! Već po tvom pisnju vidim na kojoj si stolici!

VL
TE
teoodd
23:18 15.07.2010.

Za Ishmidt ,nesto ste nervozni ja nemam nikakve veze sa Bushom i neznam zasto ga spominjete.No kad smo tu ,Bush je imao rekordno najnizu stopu nezaposlenosti 4.2%.Eto ja toliko bez ljutnje.

VL
Avatar DonLon
DonLon
08:19 16.07.2010.

Nakon katastrofalnog Bush-a ljudi jednostavno nisu mogli docekati promjenu. Mnogi su imali vrlo nerealna ocekivanja i sada su razocarani. Nazalost, Obama i njegova ekipa moraju daleko previse vremena trositi na politicka prepucavanja s desnicarima koji zele sve upropastiti i to ih usporava. Kada ti netko podmece nogu pri svakom koraku, jako je tesko napredovati. Sada tome dodajmo svjetsku financijsku krizu i vrlo spore procese postupne normalizacije odnosa s Rusijom i Kinom ...

VL
TE
teoodd
13:10 16.07.2010.

Za monatmai,uoci izbora moji prijatelji Bosanci su me zvali i molili da glasam za Obamu,Haris Silajdjic na bosanskom tv kanalu svaku noc je pozivao da se glasa za \" nasega\".Izgleda da Vi kao Korejanci od perd. Obame zelite napraviti \" voljenog i nepogresivog Vodju\".Obama je samo covjek ko isvi drugi , zato nemojte sami sebi umisljati njegove promasaje kao osobne.Samo sam ispunio zelju Ishmidtu u poredjenju sa Bushom koji je imao 4.2% nezaposlenosi nije uzeo Nobelovu nagradu da je nije zasluzio i cetri puta ima manji deficit u 8 godina nego O u dvije.I tako mogli bi do sutra a vi vlite politicare i placite ja to nisam nikad ( ni Busha).Pa sad dajte minuse sto vise to bolje.

VL
OB
-obrisani-
22:10 17.07.2010.

teoodd za nekog tko nema \"nikakve veze s G.Bushem\" malo ga previše hvališ! Ali to je dobro jer znači da sam pogodio svojim napisom!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.