Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNI PRIZORI U SRBIJI

Dankina oca i majku odvezla hitna pomoć, oglasio se djed: 'Izvan sebe sam, ne mogu povjerovati u to'

Danka Ilić
Društvene mreže
04.04.2024.
u 11:23

Danku Ilić, djevojčicu za kojom je tragala cijela Srbija, automobilom su pregazili zaposlenici komunalnog poduzeća Vodovod Bor i potom bacili njezino tijelo na otpad

Djed malene Danke Ilić (2) Časlav Dragomirović oglasio se nakon potvrde srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića da je njegova unuka ubijena, a tijelo bačeno na deponij. Rekao je za Kurir da je potpuno izvan sebe. – Ne znam ništa službeno, izvan sebe sam, ne znam ni gdje mi je kći. Ne javlja mi se, čekam samo službene vijesti. Ne mogu povjerovati dok mi ne kažu kako je, potpuno sam izvan sebe – rekao je kroz plač djed ubijene djevojčice.

Naknadno su srbijanski mediji objavili da su roditelji ubijene djevojčice i njezin djed stigli u policijsku stanicu Bor. Republika.rs dodaje da je nekome od njih pozlilo i da su hitno prebačeni u obližnji dom zdravlja. Tu je informaciju potvrdio i Blic, koji piše da je hitna pomoć stigla zbog Dankina oca i majke.

Danka Ilić
1/18

Podsjetimo, Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom Polju kod Bora i za njom je pokrenuta opsežna potraga koja se proširila čak i izvan granica Srbije. Za njom se tragalo deset dana, nakon čega je otkriveno da su je automobilom pregazili zaposlenici komunalnog poduzeća Vodovod Bor i potom bacili njezino tijelo na otpad, objavili su mediji u Srbiji.

Prethodno je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio da je djevojčica ubijena. "Imamo loše vijesti... Danka Ilić je ubijena. Policija je uhitila dvije osobe koje su počinile ubojstvo i, koliko sam shvatio, priznale su djelo, obojica su priznala", rekao je Vučić na izvanrednoj sjednici srbijanske vlade.

VEZANI ČLANCI:

 ATV je objavio da je policija iz Bora uhitila dvojicu radnika, obojicu u pedesetim godinama, zaposlenike Javnog komunalnog poduzeća "Vodovod" Bor. – Jedan muškarac osumnjičen je da je službenim vozilom Fiat Panda u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. S kolegom je tijelo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na "Starobanjskom putu" kod Bora, gdje su tijelo izbacili s desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi.

Jednom muškarcu na teret se stavlja da je time počinio teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, a drugom muškarcu na teret se stavlja pomoć počinitelju poslije izvršenog kaznenog djela. Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati. Istraga kriminalističke policije PU Bor upućuje na to da se sve odigralo 26. ožujka oko 13:52, odnosno samo sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala. – Počinitelju se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na putu, zbog čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je – navodi izvor iz istrage.

U povodu ubojstva malene Danke oglasio se i srbijanski MUP službenim priopćenjem. "Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhitili su S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju djevojčicu Danku Ilić", priopćeno je danas. "Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznala izvršenje ovog zločina, a u tijeku je pretraga terena u potrazi za tijelom. Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost", istaknuli su.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
12:01 04.04.2024.

Sad bi trebalo onog urednika Informera, koji je nagovarao snimatelja da udari ujaka djevojčice, objesiti naglavačke u selu, da ga pljunu svi koji prolaze tud. ...Osim tog, stvarno nije jasno što se čekalo 10 dana? Čim je kamera u seluu snimila fiata kako juri u vremenskom okviru 10minuta, , bilo je najlogičnije objašnjenje! ..ali Srbi žive na mitovima i "belosvetskim zaverama"... Sve mora biti nekakvo "misteriozno" i "neobjašnjivo" čudo kod njih, iako im Okamova britva kaže da je najjednostavnije riješenje često i najvjerojatnije.

B7
B79658
12:43 04.04.2024.

Ostavili malenu na deponiju,kao krpu i nakon toga se odvezli,za to bi trebali dobiti maksimalnu kaznu,tako gdje god da ce sluziti kaznu zatvorenici ce se pobrinuti za njih te ce im za to prirediti dobrodoslicu.

ME
MediciKM
11:42 04.04.2024.

Koliko rupa ima u ovoj priči....pokoj vječni malom anđelu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije