Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA NA PRUGU

Detalji tragedije u Kaštelima: Ženu udario vlak nakon što se sa suprugom vraćala iz bolnice

Starija žena poginula nakon što ju je udario vlak na pružnom prijelazu u Kaštel Sućurcu
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
25.04.2024.
u 17:45

Policijski djelatnici i susjedi pobrinuli su se za njezinog supruga koji se zadržao u blizini mjesta nesreće dok je trajao očevid

Pješakinja je danas oko 12.25 sati smrtno stradala na pružnom prijelazu u Kaštel Sućurcu. Kako je izvijestila Policijska uprava splitsko-dalmatinska, došlo je do naleta teretnog vlaka. O događaju je, kako se dodaje, izviješteno nadležno državno odvjetništvo.

Kako Slobodna Dalmacija doznaje, stradala je žena koja živi u neposrednoj blizini. Ona je bila sa suprugom koji je vozio iz Splita. U automobilu su stajali u koloni zbog spuštene zaštitne rampe. Stradala žena navodno je izišla iz automobila kako bi pogledala hoće li vlak skoro naići. Tada se okliznula i pala.

Policijski djelatnici i susjedi pobrinuli su se za njezinog supruga koji se zadržao u blizini mjesta nesreće dok je trajao očevid. Građani su za Slobodnu Dalmaciju rekli da suprug ima zdravstvenih problema te da se nesreća dogodila kada su se supružnici vraćali iz splitske bolnice

Policijska uprava splitsko-dalmatinska traži svjedoke nesreće: "U cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile navedenom događaju, molimo svjedoke/očevice kao i sve koji imaju korisnih saznanja o navedenom događaju da se jave osobno ili telefonom u Postaju prometne policije Split 021 504-036, 021 504-010". 

 

GALERIJA Starija žena poginula nakon što ju je udario vlak na pružnom prijelazu u Kaštel Sućurcu
Starija žena poginula nakon što ju je udario vlak na pružnom prijelazu u Kaštel Sućurcu
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije