Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S KROVA I U ŠTAGLJU

Dvojica u istom danu pala s visine, jedan zadobio ozljede opasne po život

Sisak: Zaštitne kacige na skeli
Nikola Cutuk/PIXSELL
08.05.2024.
u 13:36

Muškarac (60) pao je s krova u Pleškovcu, a 50-godišnjak s gornje u donju etažu štaglja u Svetom Urbanu

Prilikom izvođenja radova u Pleškovcu, djelatnik je pao s krova, a pad je zabilježen i u Svetom Urbanu, izvijestila je Policijska uprava međimurska. Kako je policija navela, 7. svibnja oko 11.30 sati u Pleškovcu, prilikom izvođenja građevinskih radova izrade krovišta na kući u izgradnji, 60-godišnji djelatnik tvrtke izvođača pao je s drvene konstrukcije krovišta s visine od 6,5 metara na zemljano travnatu površinu.

Ozlijeđeni je prevezen vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio ozljede opasne po život. Na mjesto događaja pristupila je inspektorica zaštite na radu koja će poduzeti mjere iz svije nadležnosti, otkriva policija. 

Istog dana, oko 16 sati, u Svetom Urbanu 50-godišnjak je pao s gornje u donju etažu štaglja s visine 2,5 metara tako što je s prikolice u donju etažu pokušao povući baliranu slamu užetom. Ozlijeđeni je, kažu iz policije, prevezen vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju.

 

GALERIJA U Splitu otvorena najviša građevina u Hrvatskoj: 'Sreća da ovaj toranj nije postojao kad sam osvojio Wimbledon'
Sisak: Zaštitne kacige na skeli
1/41
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije