Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usponi 'Dva Tornjaka'

FOTO Fragmenti života na Žumberku, gdje tradicija i priroda još uvijek žive u savršenoj harmoniji

Dva Tornjaka
Foto: Marko Nožica
1/30
25.02.2024.
u 09:54

Osim što su istraživali planinske staze, članovi planinarskog društva "Dva Tornjaka" imali su priliku susresti se s lokalnim stanovnicima

Članovi planinarskog društva "Dva Tornjaka" nedavno su završili dva uspona u srcu Žumberka, regije poznate po svojim netaknutim prirodnim ljepotama i bogatoj povijesti. Prvi uspon vodio je iz sela Tomaševci prema Starom Gradu Žumberku, dok je drugi put bio iz Stojdrage prema Kostanjevec Podrviški.

Osim što su istraživali planinske staze, članovi društva imali su priliku susresti se s lokalnim stanovnicima i zabilježiti fragmente života na Žumberku, gdje tradicija i priroda još uvijek žive u savršenoj harmoniji. Član društva, Marko Nožica, svojim je objektivom uhvatio te trenutke i odlučio ih podijeliti s nama, dajući nam priliku vidjeti Žumberak kroz njegove oči. Ostale njegove fotografije možete pogledati OVDJE.

Dva Tornjaka
1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije