Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u auto kampu

Grana pala na glavu ženi u šatoru, na mjestu je preminula

kamp Orašac (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
14.07.2013.
u 11:44

Odlomila se grana stabla i pala na šator u kojem se nalazilo četvoro državljana Rumunjske.

Rano jutros oko 4 sata, u auto kampu u Orašcu kod Dubrovnika, odlomila se grana stabla i pala na šator u kojem se nalazilo četvoro državljana Rumunjske.

Odlomljena grana pala je direktno na glavu 30-godišnje državljanke Rumunjske nanijevši joj tom prilikom ozljede od kojih je na mjestu preminula, dok je njezina sestra zadobila manje ozljede, javila je dubrovačka policija. Smrt na mjestu događaja utvrdila je liječnica HMP DZ Dubrovnik.

O svemu je obavješteno nadleženo državno odvjetništvo po čijem nalogu su policijski službenici obavili očevid na mjestu događaja, a mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice.

>>Pala sa 15 metara: Akrobatkinja poginula pred očima gledatelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije