Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRATILI SE MILANOVIĆU

HDZ na Facebooku: Dvije loše vijesti za Kremljenka s Pantovčaka...

Zagreb: Predsjednik Zoran Milanović održao je konfereniju za medije
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
17.03.2022.
u 12:25

U.S. Air Forces u Europi i Air Forces Africa rasporedile su u zračnoj bazi Pleso dva borbena aviona F-16 kao potporu hrvatskim saveznicima i kolektivnoj obrani NATO u jugoistočnoj Europi, piše HDZ

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović u utorak zabranio letove borbenih zrakoplova iznad hrvatskih gradova zbog preleta francuskih Rafalea i hrvatskih MiG-ova, a premijer Andrej Plenković najavio kako u Hrvatsku stižu dva američka F-16, na Facebooku je situaciju komentirao i HDZ.

"Dvije loše vijesti za Kremljenka s Pantovčaka. Prva, U.S. Air Forces u Europi i Air Forces Africa rasporedile su u zračnoj bazi Pleso dva borbena aviona F-16 kao potporu hrvatskim saveznicima i kolektivnoj obrani NATO-a u jugoistočnoj Europi. #StrongerTogether",  piše HDZ. 

 

"Druga, zbog brutalne agresije na Ukrajinu, ubijanja civila i djece, razaranja bolnica i kršenja ljudskih prava Ruska Federacija izbačena je iz Vijeća Europe poslije 26 godina članstva. Vijeće Europe ističe da će i dalje stajati uz Ukrajinu u borbi protiv agresora i da se odluka o izbacivanju odnosi na ruski režim, a ne na ruski narod – koji i dalje pripada europskoj obitelji", objavio je HDZ na Facebooku. 

VIDEO Vježba vojnih zrakoplova Rafalea iznad Zagreba

Ključne riječi

Komentara 117

AF
afer
15:04 17.03.2022.

Kremljenko! LOL

PR
prahrvat
13:57 17.03.2022.

Kremljenko🤣🤣🤣

Avatar Foton
Foton
17:14 17.03.2022.

Uvijek sam mislio da je Skoro smiješan kandidat za Predsjednika, sad mi je zao da on nije pobijedio. A Kolinda 10 kopalja nad Kremljenkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije