Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRELET VOJNIH AVIONA

U Europi bjesni rat, a naš državni vrh opet se svađa. Tko odlučuje o tome smije li se letjeti nad Hrvatskom?

16.03.2022.
u 21:20

Plenković tvrdi da Milanović nije nadležan za odlučivanje tko će i kada letjeti u hrvatskom zračnom prostoru. Tko odlučuje o tome smije li se letjeti nad Hrvatskom?

Komentara 32

VJ
vjekoslavkatalina
21:57 16.03.2022.

narod koji je mesica birao dva puta ne zasluzuje bolje..i ne uci iz svojih gresaka nego ih ponavlja..izabrati dva dezertera na celo drzave valjda je za ginisovu knjigu rekorda

AL
alzamalo
23:52 16.03.2022.

Predsjednik ima odlicne izglede da to vise ne bude.. prelet aviona je bio da se pokaze da imamo saveznike i da su tu.. Halo Ameri i Francuzi na nasem nebu, tu privilegiju da su imali Ukrainci nebi ih nitko napao..

ST
stefj
01:07 17.03.2022.

Zapravo. čime se Milanović bavi? Sjedi na Pantovčaku, gleda što radi Plenković i odmah isto omalovažava, opstruira ili napada. To mu je jedina preokupacija... Nema apsolutno ništa konstruktivno u njegovu mandatu, još gore nego kada je bio premijer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?