Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNOSTI NEPOZNATI DOKUMENTI

Hrvatsko lobiranje u tri vala: Socijaldemokrati plaćali lobista da se ocrni Milanovića i oni prikažu kao pravi saveznik SAD-a

14.04.2024.
u 15:14

Iz do sada hrvatskoj javnosti nepoznatih dokumenata koji sadrže više od 1000 stranica otkriva se u koje smo svrhe angažirali lobiste, a sve je počelo s Mačekom

Ključne riječi

Komentara 5

GR
Greben
15:28 14.04.2024.

Za ocrniti Milanovica uopce nisu potrebni lobisti. On je sam sebe ocrnio u najmanje 1000 primjera! A onda je na kraju photoshopirao portret za plakat. -:)

CR
crocro
16:07 14.04.2024.

Nije za povjerovati što piše. Pa prvi travanja je prošao. Pa tko može uopće ocrniti gosp Milanovića, njega je nemoguće ocrniti, jer kada bi počeo o njemu govoriti loše, to uopće ne bi bilo loše, jer je on sam po sebi lošiji od bilo kojih riječi. On je producirao sam svoju sliku na priliku brz ičije pomoći.

Avatar film
film
15:59 14.04.2024.

milanovića ne treba ocrnjivati,njega samo treba pustiti da govori čim više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije