Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A tko je prvi?

Ivo Josipović četvrti najpopularniji svjetski državnik u Srbiji!

ivo josipović
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
22.11.2013.
u 21:20

Ruski predsjednik Vladimir Putin je zauzeo vrh liste najpopularnijih stranih političara u Srbiji

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović je, prema istraživanju Nove srpske političke misli provedenom u listopadu, zauzeo četvrto mjesto među najpopularnijim svjetskim državnicima u Srbiji, javlja agencija Tanjug.

Prema ovom istraživanju, 67 posto Srba je za "savez s Rusijom" što je za 14 posto više od onih koji su za Europsku uniju.

Sukladno ovim opredjeljenjima, piše Tanjug, ruski predsjednik Vladimir Putin je zauzeo vrh liste najpopularnijih stranih političara u Srbiji, ispred drugoplasirane njemačke kancelarke Angele Merkel, predsjednika SAD Baracka Obame, hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, francuskog Françoisa Hollandea, Mila Đukanovića i Recepa Tayyipa Erdogana - ali prije njegovog spornog istupa u Prizrenu.

>>Josipović: Šimunićev potez je potpuno neprimjeren

Komentara 11

Avatar ivanvard
ivanvard
22:13 22.11.2013.

Pa naravno da ga srbi vole kad promovira bratstvo i jedinstvo. Bravo Ivo!

PA
Pajdo
22:05 24.11.2013.

To je dokaz koliko je dobar Hrvatima I Hrvatskoj

DU
Deleted user
21:35 22.11.2013.

Ovo mora da je neko zaista "ozbiljno" istrazivanje kada je na samome vrhu jedan Erdogan!!! I to u Srbiji! E bas svasta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije