Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija kod Slavonskog Broda

Jedan od putnika autobusa opisao trenutak nesreće: 'Svašta sam vidio...'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
25.07.2021.
u 17:06

Vidio sam ozlijeđene, umrle, vidio sam svašta, bez ruke, kazao je Ramo Gashi

Sudionik današnje tragične nesreće na autocesti A3 kod Slavonskog Broda, opisao je trenutak nakon same nesreće te ustvrdio kako je "svašta vidio". 

- Kad je puklo nešto, u sekundi vidio sam cijeli taj narod, cijelu livadu, dolje, taj kanal. Vidio sam ozlijeđene, umrle, vidio sam svašta, bez ruke, svašta sam vidio, svašta sam vidio..., kazao je jedan od putnika autobusa Ramo Gashi za HRT.

Podsjetimo, jutros oko 6.20 sati autobus, koji je prometovao iz Frankfurta u Prištinu, prevrnuo se na bočnu stranu. Smrtno je stradalo 10 osoba, a deseci su ozlijeđeni. Ozlijeđene osobe prevezene su u bolnicu u Slavonskom Brodu. 

VIDEO Stravična prometna nesreća: Bus pun putnika izletio s ceste, 10 poginulih, deseci ozlijeđenih

U 10,40 sati, 52-godišnji vozač autobusa je uhićen te će, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske i nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 2

19
1950joza
18:50 25.07.2021.

A što tu reći? Žao mi ih je do boli. Držite se. Živjet će kosovski narod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije