Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo ide Europa?

Jesu li Europa i EU danas isto

21.08.2023.
u 18:07

Neki se ne zadovoljavaju s pomoći za gradnju stradalog u potresu i europskim novcem u našim kapitalnim projektima, već se sve više pitaju kamo plovi naš europski brod za koji smo vezali sudbinu i hoćemo li se nasukati na hridima...

Komentara 7

SA
samader
18:28 21.08.2023.

Europa 202x= Jugoslavija 198x Euro će završiti kao dinar, samo naprijed sa razbacivanjem novaca u neproduktivne svrhe tipa klimatske promjene i potpore destruktivnim segmentima društva. Lijepo li je u novoj Jugoslaviji , samo naprijed. Koji je ovo Déjà vu!!!..Živjela Novaa Jugoslavija(EU). Živio Novi Dinar(Euro). Živjeli Eurozastupnici (sekretari Centralnog komiteta Komunističke partije). Živjela Ursula Von der Leyen (Milka Planinc). Živjela Europska komisija( Predsjedništvo SFRJ). Sve je puno narodnih heroja i nosioca partizanskih spomenica! Fali samo štafeta! Ali ne sumnjam da će se naći zamjena za nju.

LU
Lukanda
19:53 21.08.2023.

Europa unija nije država i zbog toga če loše proći a još je i pod okupacijom Amerikanaca

Avatar ZLO
ZLO
18:19 21.08.2023.

Ja imam love. Euro, dolari, kune ... Meni isti q... . Ali ne znam kako ovi penezići sa 250, 300 eura penzije prežive sa ovom skupocom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije