Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uplaćivao u više navrata

Kupio 'zlatne poluge' preko interneta pa shvatio kako je prevaren za 20 tisuća eura

Kupovina preko interneta
Dino Stanin/PIXSELL
14.03.2024.
u 12:38

Pristao na kupovinu zlatnih poluga po sniženoj cijeni

Muškarac (67) je jučer podnio prijavu o prevari putem društvenih mreža. Naime, kontaktirala ga je nepoznata osoba koja mu je ispod tržišne cijene ponudila zlatne poluge iz Afrike, stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Oštećeni 67-godišnjak je pristao na kupovinu poluga te u više navrata uplatio gotovo 20 tisuća eura nepoznatoj osobi. Tek kasnije je shvatio kako je prevaren.

Policija savjetuje građane kako bi trebali tražiti nepristrani financijski savjet prije nego uplate ili ulože velike svote novaca te da odbijaju nenajavljene pozive o mogućim ulaganjima jer se vrlo često radi o prevarama.

POVEZANI ČLANCI:

Ako je nešto predobro da bi bilo istinito, primjerice ponude koje obećavaju veliku dobit, zajamčene povrate novca ili slično, vrlo vjerojatno se radi o prevari. Osim toga, policija savjtuje građanime da ako smatraju da su oštećeni ili prevareni da obavezno kontaktiraju policiju.

 

FOTOGALERIJA Opasna droga Galaxy pojavila se u Međimurju, policija provela akciju: 'To je čista kemija!'

Kupovina preko interneta
1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije