Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže dom

Megy i Belka pobijedile su strah od ljudi, a pse i mačke obožavaju

Foto: Privatni album
1/4
01.12.2023.
u 21:00

Imaju osam mjeseci, cijepljene su, čipirane i kastrirane, a dodatne informacije možete dobiti na 098/18-74-735

Imale su samo tri mjeseca kad su ostavljene da se snađu, a bile su premale da bi same preživjele. Završile su u jednom od hrvatskih skloništa. Bojale su se ljudi, a sve oko njih izazivalo je dodatni strah. I tko zna bi li sve preživjele da nisu stigle u privremeni dom u kojem su već pet mjeseci.

– Bile su baš jadne, morali smo reagirati. Došle su k nama, a u našoj kući već je puno pasa i maca. I dok ih ne udomimo ne možemo nikoga više spasiti jer jednostavno ih je previše – kaže gospodin Branko iz Svetog Ivana Zeline, u čijem domu su Megy i Belka puno napredovale. Više se ne boje, odvažne su, vesele i zaigrane, a pse i mačke obožavaju.

Cijepljene su, čipirane i kastrirane pa u novi dom stižu kompletno veterinarski obrađene. Udomljavaju se isključivo kao kućni ljubimci, jer tako i sada žive. Za sve dodatne informacije i dogovor nazovite 098/18-74-735.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije