Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Nero je ostao sam nakon 12 godina sretnog života

Foto: Privatni album
1/2
21.11.2023.
u 15:30

U dobroj je formi, slaže se s drugim psima, a ljude obožava. Dodatne informacije možete dobiti na 091/5062414

Imao je Nero sve što mu je trebalo za sretan život, imao je vlasnicu koja se brinula za njega i voljela ga onako kako se voli kućni ljubimac. Ostao je bez svega, bez doma i bez srodne duše koja je sve dijelila s njim. Nero je ostao sam nakon što je njegova vlasnica umrla. Iako već u godinama, broji ih 12, još uvijek je u dobroj formi.

– Slaže se s drugim psima, a ljude obožava. Nadamo se da na ovome svijetu još postoje dobri ljudi, ljudi koji bi bili spremni otvoriti mu vrata svog srca i svog doma – kažu volonteri koji se trenutno brinu za nesretnog psa. Ako se prepoznajete i možete mu pružiti dom, nazovite 091/5062414, dobit ćete sve dodatne informacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije