Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI IZBORA

Milanović fotografijom poslao poruku biračima: 'Sve znate!'

Zagreb: Predsjednik Milanović dao je izjavu medijima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
12.04.2024.
u 21:43

Zoran Milanović se oglasio na Facebooku pa poslao biračima poruku uoči parlamentarnih izbora

Predsjednik Zoran Milanović objavio je ovog petka u večernjim satima promotivni plakat na svom Facebook profilu te njime poslao znakovitu poruku, svega nekoliko dana prije parlamentarnih izbora. Dok je do 17. travnja tek pet dana, a Milanoviću je Ustavni sud službeno zabranio sudjelovanje u svim predizbornim aktivnostima zbog toga što je na funkciji predsjednika, on se oglasio:

- Glasuj za sve, samo za HDZ* NE! *I one koji idu s HDZ-om - poručeno je na fotografiji na kojoj je Milanović, dok je u opisu objave naveo: ''Sve znate''.

Inače, Milanović se posljednjih dana obrušio na HDZ-ove ministre, među kojima je bio i Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture. Dok je Milanović govorio kako će ''Butković završiti u zatvoru'', Butković se javljao fotografijama ''kravice Milove''.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Oleg Butković: 'Lukavi plan Zorana Milanovića je propao, to više ne postoji'

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
23:16 12.04.2024.

Kako je lijepo mlad retusiran, bez čireva po licu i bubuljica, lose koze... prava slika doriana graya. Uspjela fotka skoro kao plakat alke vuice😍:

CR
crnikruh
23:01 12.04.2024.

Šmrkavom ni belo više ne pomaže, 24 sata sanja Turudića i transfer u Remetinec. Zatezna košulja je što bi mu sada najviše trebalo.

MA
malino
23:15 12.04.2024.

pogled blagoteleći, vuče na milovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije