Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGA

Nabavljali pa na području Rijeke preprodavali marihuanu, kokain, amfetamin...

Ilustracija
Sasa Miljevic / PIXSELL
10.05.2024.
u 08:38

Tužiteljstvo je tražilo da se osumnjičenicima odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljana djela.

Šest osoba sumnjiči se za zloporabu droge  zbog čega su ispitani na ODO Rijeka nakon čega su dovedeni pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci radi određivanja istražnog zatvora. Sumnjiči ih se da su 10. studenoga 2023. do 7. svibnja 2024., nabavljali veće količine  raznih droga poput marihuane, kokaina, Psilocybin gljiva, amfetamina.... Drogu su nabavljali radi daljnje preprodaje, dopremali je na područje Rijeke gdje ju je onda prvoosumnjičenik dijelio   svojim suosumnjičenicima radi daljnje preprodaje. 

Sumnja se da 39-godišnjaka od 30-godišnjaka nabavio najmanje pet kilograma konoplje i Psilocybin gljiva, koju su potom 39-godišnjak i 44-godišnjak skladištili, prepakiravali te prodavali u više navrata krajnjim kupcima na području grada Rijeke i okolice. Konoplja je nađene i u pretragama stanova pojedinih osumnjičenika. Kod nekih osumnjičenika su u pretragama nađeni i kokain te amfetamin, a neki su konoplju sadili i po svojim vrtovima. Tužiteljstvo je tražilo da se osumnjičenicima odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljana djela. 

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije