Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Gdje je budućnost NATO-a? Europske zemlje morat će uložiti znatan novac u obranu, dok joj Amerika okreće leđa

08.04.2024.
u 06:33

EU će morati biti spreman odgovoriti na razne, danas teško zamislive provokacije, poput upada wagnerovaca u istočnu Europu ili težih incidenata u Bosni ili Crnoj Gori

Komentara 29

Avatar dosadno
dosadno
07:37 08.04.2024.

Budućnost nam pišu oni koji agresivno napadaju svoje susjede, želeći ih potčiniti sebi. U skladu s tim, "ako želimo mir, moramo se pripremiti za rat”. Nažalost, čini se da nam je to realnost. Umjesto da se u 21. stoljeću bavimo egzistencijalnim pitanjem opstanka planete.

KR
Krueger
09:11 08.04.2024.

da nije bilo NATO-a danas bismo svi bili rusko roblje, to je valjda svakome jasno!??

PE
perun
09:20 08.04.2024.

NATO je jamac opstanka svih malih država koje graniče ili su blizu granice s rusijom! da nema NATO-a, rusija bi već napala baltičke države, rumunjsku, poljsku itd. jer rusija nije nikad prežalila raspad SSSRa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije