Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nova Gradiška: Dvije osobe teško ozlijeđene u sudaru

sudar
Željko Gašparović
17.09.2009.
u 15:08

Teško su ozlijeđeni vozač i suvozač audija, koji je na ravnom dijelu ceste naglo skrenuo na trak kojim je vozio kombi.

U izravnom sudaru audija novogradiških registarskih oznaka i kombi vozila kutinskih registarskih oznaka koji se dogodio u 14.30 sati na županijskoj cesti 3252 u naselju Jazavica teško su ozlijeđeni S. M. i S. M., vozač i suvozač audija.

Vozač kombija M. H. kaže da je audi na ravnom dijelu ceste naglo skrenuo na njegov trak. Vozača i suvozača iz smrskanog audija izvlačili su vatrogasci.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marijanabogdanovic
14:54 18.09.2009.

Dogodila se pogreška u iskazu o ovom sudaru, jer navedenog \"suvozača\" nije bilo, jer je drugi unesrećeni M. S. je sjedio na zadnjem sjedištu i spavao. A članak nije vjerodostojan jer se suprotna strana nije uzela u obzir.

OB
-obrisani-
22:39 17.09.2009.

Tko je pametniji, Hrvati ili Slovenci??? Riješite ovaj test i saznajte --------> http://hr.test-iq.com/#111706

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije