Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'neopisivi stres za mene'

Odvjetnik Pero Lozica odustao od kaznenog progona Zlatka Marića

Zlatko Marić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.05.2015.
u 12:38

Vlasniku zaštitarske tvrtke Sokol Marić Zlatku Mariću se na zagrebačkom općinskom kaznenom sudu sudilo da je prijetio smrću odvjetniku Lozici.

Zagrebački odvjetnik Pero Lozica odustao je od kaznenog progona vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić Zlatka Marića (na slici) kojem se na zagrebačkom općinskom kaznenom sudu sudilo da je prijetio smrću odvjetniku Lozici.

- Cijeli ovaj postupak je neopisivi stres za mene i meni drage osobe. Imam kćer koja je u prvom razredu osnovne škole. U korektnim sam odnosima sa bivšom suprugom Nevijom Delalle Lozica, a okrivljeni mi je nebitan u životu. Ne vidim dalje oportunitet za vođenje ovog postupka - rekao je Lozica.

S obzirom na to, općinsko državno odvjetništvo odustalo je od kaznenog progona Zlatka Marića.

Podsjetimo, Marića se teretilo da je zaprijetio odvjetniku Peri Lozici 5. srpnja 2012. na mobitel, nezadovoljan što je Lozica 4. svibnja kazneno prijavio djelatnike Sokol Marića zbog neovlaštena snimanja i prisluškivanja u kući u kojoj je Lozica živio s Nevijom Dellale, od koje se tada razvodio.

>> Lozica: Ne dam ženi vilu, uložio sam 1,188.000 eura, a ona ni kune

>> Mariću još prijeti gubitak licencije zbog optužbe za držanje oružja

>> Pretraga Marićeve kuće bila nezakonita

Komentara 6

Avatar dosadni
dosadni
12:54 21.05.2015.

malo se uplašil 😄

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
12:57 21.05.2015.

hahahhah. tresla se brda rodio se mis. tak to biva u lijepoj nasoj :D

Avatar tituš
tituš
13:13 21.05.2015.

Zaštitari vlasnika ove tvrtke slijedeći godinu dana primiti će 10% umanjenja i biti će sretni da rade i svi će biti sretni. Ovo bi državno odvjetništvo trebalo goniti do kraja, a naplatiti se od obje strane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije