Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Policijski motocikl i auto sudarili se u Zagrebu, ozlijeđene tri osobe: 'Izgledalo je jako ružno'

Google Maps/Ilustracija
27.04.2024.
u 13:34

Zbog prometne nesreće, koja se dogodila iza 11 sati kod Središća, stvorila se velika gužva na Aveniji Dubrovnik

Tri osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se danas iza 11 sati dogodila kod Središća u Novom Zagrebu. U nesreći su, kako navode 24sata, sudjelovali policijski motocikl i automobil, a stvorila se velika gužva na Aveniji Dubrovnik.

"Nisam vidjela što je bilo, ali promet je tim dijelom usporen. Vidjela sam i da su nosila kraj jednog auta. Vozači su trubili, izgledalo je sve jako ružno. Auti koji su išli naprijed su morali zaobići policiju i vatrogasce. Kaos je. Koliko sam vidjela policijski motor je na podu", ispričala je za 24sata čitateljica.

 

GALERIJA Ni Milanović nije odolio: Pogledajte kako je zavirio u jedan Rafale
1/19

Komentara 1

DE
Dex
15:36 27.04.2024.

Opet motoristi divljaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije