Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mike Johnson

Politički superheroj koji je nadigrao čak i Trumpa: Zagovornik evanđeoskog konzervativizma mogao bi spasiti Ukrajinu

06.05.2024.
u 14:10

Mikea Johnsona, koji je deblokirao američku pomoć Ukrajini, Ukrajinci bi trebali slaviti kao što su Hrvati slavili nezaboravnog Nijemca Hansa-Dietricha Genschera.

Ključne riječi

Komentara 19

SE
Serengeti
17:53 06.05.2024.

SAD brine sam o svojim interesima. Kada im ovaj proxy rat bude postao preskup onda će pustiti Ukrajinu niz vodu kao sto su napravili Afganistanu i Libiji.

ŽE
Željac13
14:33 06.05.2024.

Trebali bi se danas pitati koliko je Njemačka danas sretna tadašnjim političkim maherima koji su od prvog momenta lagali Ruse , koji su po dogovoru sve iz tadašnjeg DDR-a povukli. I dalje su ostali Ameri koji se danas nazivaju nekii ebeni Nato, a Njemačka je i dan danas kolonija Amera . Još ih dan danas ima oko 40 000 u njemačkoj. Kad bi danas bilo moguće opet podići zid, zapadni bi ga nijemci podigli na visinu od 10 metara.

HO
homofobic
18:29 06.05.2024.

dragi prijatelji komentatori! M, Johnson, osim sto nije "crkvenjak" kako ga je jedan od upucenih ovdje okarakterizirao, nije odugovlacio Ukrainu nego se drzao principa da ne zale platiti Bidenu milijarde za 75 tisuca dodatnih poreznih inspektora. da ne zale platitii za brzo propustanje ilegalnih imigranata u Ameriku nego da zele platiti za pomoc Izraelu i pomoc Ukraini i to je sve. Kada su postigli da razdvoje taj paket financija na pojedine djelove odobrili su Izrael, Ukrainu, Tajvan i dodali novi fond za otocne drzave juznog Pacifika. Trumpa takoder nisu nista "nadigrali jer zar nije 5 - 6 dana ranije Trump kazao da ce kao Predsjednik uciniti sve sto bude potrebno za Ukrainu da nadvlada ruSSiju? Cudno kako socijalisticke nehrvatske novinske agencije vjeruju da gradanstvo nema pamcenja pa nas mogu manipulirati jeftinim laganjem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije