Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN 33-GODIŠNJAK

Posvađao se s 32-godišnjakom pa ga ubo, sumnjiče ga i da je trojici dao drogu

Ilustracija trgovine drogama
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
25.04.2024.
u 08:10

Pretragom stana koji koristi 33-godišnjak pronađena su još dva PVC paketića amfetamina, digitalna vaga i aparat za vakuumiranje.

Za pokušaj ubojstva, omogućavanje trošenja droga i zloporabu droga sumnjiči se 33-godišnjak, priopćila je porečka policija. Sumnjiči ga se da se 21. travnja oko 5 sati, u prizemlju zgrade u Ulici Tina Ujevića u Poreču, prvo verbalno sukobio, a zatim se počeo naguravati s 32-godišnjakom. Tijekom tog naguravanja stariji je mlađeg muškaraca napao oštrim predmetom, pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Osim toga, 33-godišnjak je osumnjičen da je u noći na 21. travnja u stanu na području Poreča trima osobama omogućio trošenje droge, a 18. travnja u večernjim satima preprodao amfetamin državljaninu BiH-u. Policajci su ga uhitili 23. travnja, a tada su kod njega našli dva PVC paketića s amfetaminom bruto težine 3,3 grama namijenjena daljnjoj preprodaji. Pretragom stana koji koristi 33-godišnjak pronađena su još dva PVC paketića amfetamina, digitalna vaga i aparat za vakuumiranje.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Nezapamćene olujne kiše pogodile Dubai

Ilustracija trgovine drogama
1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije