Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOMEREC

FOTO/ VIDEO Eksplozija usred noći: U Zagrebu dignuli bankomat u zrak

Zagreb: Usred noći raznijeli bankomat u Vukomercu, policija obavlja očevid
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/12
02.05.2024.
u 11:34

Ozlijeđenih osoba nema, a očevid i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Zagrebačka policija provodi očevid na području Peščenice gdje je došlo do eksplozije bankomata. Do eksplozije u Vukomercu došlo je oko 3.45 sati. Ozlijeđenih osoba nema, a očevid i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

– Oko 4 ujutro me probudila eksplozija. Jako je puknulo, zatresli su nam se prozori. Skočio sam iz kreveta, ali kroz prozor nisam uspio ništa vidjeti. Kasnije sam doznao da je netko raznio bankomat koji se nalazi u sklopu kladionice – rekao je čitatelj za 24 sata.

VEZANI ČLANCI

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sta
Sta
10:31 02.05.2024.

Štela. Sve za uvođenje bezgotovinskog plačanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije