Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo iz nehaja

Posvađao se s 46-godišnjakom, gurnuo ga, on pao na tlo i preminuo zbog ozljede glave

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
27.08.2015.
u 10:58

Dogodilo se to na našičkom području, a muškarac je zbog zadobivenih ozljeda glave prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je nakon nekoliko dana preminuo

Osječko-baranjska policija podigla je kaznenu prijavu protiv 47-godišnjaka zbog ubojstva iz nehaja. Kako su priopćili, muškarac je nakon svađe s godinu dana mlađim muškarcem, odgurnuo od sebe 46-godišnjaka koji je pao na tlo.

Dogodilo se to na našičkom području, a muškarac je zbog zadobivenih ozljeda glave prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je nakon nekoliko dana preminuo.

Zbog ubojstva kazneno je prijavljen 47-godišnjak koji ga je gurnuo.

>> U 75 sekundi ispalili 57 hitaca i ubili dva zaštitara

Komentara 3

Avatar istovari
istovari
11:33 27.08.2015.

Život je rizik....

IB
ivan.biljan68
11:25 27.08.2015.

Ovakvih ljudi mi je žao ; nije ubica,a sad se tako tolerira,i vjerujem,da nije imao tu namjeru ni u snu. E..bez nekog komentara,sud će procijeniti i reći svoju zadnju. Emeritus.

OB
Objektivno...
16:11 27.08.2015.

Pa piše da je iz nehaja. Dakle nije iz namjere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije