Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI REZULTATI VJEŠTAČENJA

Preokret u slučaju nestale Danke? Na autu koji ju je navodno udario nije nađen njezin DNK-a

Zaječar: Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo  dovedeni u Tužiteljstvo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/40
08.05.2024.
u 17:03

Do sada su vještačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNA Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako ni na vanjskim dijelovima vozila", doznaje srpski portal od svojeg izvora.

Gotovo mjesec dana trajala je potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić koja je nestala 26. ožujka u Srbiji i zbog čijeg ubojstva su uhićeni S.J. i D.D. Još uvijek traje istraga koja bi trebala utvrditi sve okolnosti, a novost u slučaju predstavljaju rezultati vještačenja koji su stigli u Više javno tužilaštvo.

Naime, na niti jednom od predmeta nisu pronađeni biološki tragovi nestale djevojčice, doznaje Nova.rs

"Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila u Boru, kao i tragovi s vanjske strane automobila. Do sada su vještačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNA Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako ni na vanjskim dijelovima vozila", doznaje srpski portal od svojeg izvora.

Očekuje se kako će uskoro doći i DNK-a analiza koju je radio Biološki fakultet, kao i analiza GPS uređaja koji se nalazio u automobilu dvojice osumnjičenih.

FOTO Građani ostavljaju igračke i svijeće u spomen na dvogodišnju Danku

Zaječar: Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo  dovedeni u Tužiteljstvo
1/9

Podsjetimo, djevojčica je nestala u mjestu Bor u Srbiji 26. ožujka, a policijskom istragom je 4. travnja potvrđeno da je ubijena. Sumnja se da su ju automobilom udarili S.J. i D.D. Nesreću je preživjela, no muškarci su ju potom udavili i bacili njeno tijelo, koje još uvijek nije pronađeno.

Ključne riječi

Komentara 8

PA
Pahor
17:25 08.05.2024.

A ovu dvojicu mlatili dok nisu priznali. Treci doslovno umro od batinanja. Pravna drzava na srpski nacin.

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:08 08.05.2024.

Eto: sve više dokaza da su ta dva jadnika izabrali za žrtveno janje i mlatili ih dok ne "priznaju". A brata su izbatinali do smrti. Kada sam ja već od početka tvrdio da su njih dvojica onaj čuveni 'Pedro" koji će visiti za druge i da me sve to podsjeća na ubojstvo male Hodakice, gdje su na brzinu našli onog jadnog beskućnika , popljuvan sam!

PH
Petar_Hranic
22:37 08.05.2024.

Danima mediji pisali kako je u automobilu pronađena Dankina krv. Kako sad ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije