Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMBOL RUSKE OKUPACIJE

Je li Krimski most još uvijek meta? Nema vojnog prometa, u tri mjeseca njime je prošao samo jedan vlak

08.05.2024.
u 15:51

Kijev bi sada svoju pozornost trebao usmjeriti na Melitopolj, Berdjansk i Mariupolj, gdje Rusija polaže nove željezničke linije kako bi povezala te okupirane ukrajinske regije s Krimom i kopnenom Rusijom. No teško je vjerovati da će Ukrajina zbog toga odustati od napada na Krimski most. Zadnjih nekoliko tjedana Ukrajina je uspjela nanijeti ozbiljne gubitke ruskoj protuzračnoj obrani na Krimu, što može značiti pripremu za napad na most

Ključne riječi

Komentara 15

LU
Luftbalons
10:31 09.05.2024.

Još jedno vrijeme će marionete ispaljivati tuđe anglosaksonsko oružje..kad pokus bude govot, onda će vapiti ; nemamo pomoći...pa nije to pomoć, nego sudioništvo u ratu, iz kojeg će se povući NATO

SP
speleolog
22:03 08.05.2024.

Kao PR, tj propagandni učinak, to bi bila velika stvar za Ukrajinu. To je po meni sigurno. Ono što je isto tako sigurno jest, gledano sa vojnog stajališta, oštećenje ili čak rušenje mosta bi na rusku ofenzivu u tijeku imalo malo do nikakvog utjecaja. Most će popraviti kad tad, a opskrba linija na liniji fronte ionako ne ide mostom. Dodatno, ukrajinci ovo očito već dugo vježbaju, troše resurse, riskiraju avione (radi stormshadow raketa), koordiniraju sa mamcima i koriste NATO elektroničke resurse (dronovi i awacs zrakoplovi izad Crnog mora). Uglavnom, dosta će se istrošiti za - po meni - čisti PR. Al, ja nisam ni zelenski, ni sirski,ni budanov. To će oni odlučiti.

SE
Serengeti
18:34 08.05.2024.

Da podsjetim čitatelje. Rusi su počeli gađati ukrajinska elektroenergetska postrojenja NAKON što su Ukrajinci napali Krimski most i ubili jednu obitelj. Ne znam kako nitko u Ukrajini ne razmišlja koji će odgovor biti Rusa ako to naprave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije