Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA UPOZORENJA NA TSUNAMI

Snažan potres od 5.7 po Richteru pogodio Havaje: 'Bio je jedan od najjačih koje sam ikad osjetio'

EMSC
09.02.2024.
u 22:20

Neke su tvrtke ostale bez struje, objavila je policija Naalehua

Snažan potres magnitude od 5.7 po Richteru pogodio je ovog petka američke Havaje. Epicentar potresa bio je kod grada Pahala na Velikom otoku, objavio je američki Geološki institut, no zasad nema informacija o nastaloj šteti.

Novinar KITV-a izvijestio je kako se potres snažno osjetio. Službe su izvijestile kako nema opasnosti od tsunamija.

- Bio je jedan od najjačih koje sam ikad osjetio ovdje - rekao je jedan vlasnik hotela. Neke su tvrtke ostale bez struje, objavila je policija Naalehua.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nova erupcija vulkana na Islandu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
22:23 09.02.2024.

Još malo pa ćemo pisati o potresdima jačine ispod 2R. %,7R. Zar je to jak potres ? Takav je bio u ZG. Tamo migu biti potresi i 8R.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije