Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrutan napad

Stravičan slučaj u Sjevernoj Irskoj: mladića čavlima prikovali za ogradu, prevezen je u bolnicu

Foto: pixabay
05.05.2024.
u 17:29

Na parkiralištu u blizini parka Dundarave pronađena su i dva zapaljena kombija.

Stravična scena zbila se sinoć u Sjevernoj Irskoj gdje su mladića u dvadesetim godinama kroz obje ruke čavlima prikovali za ogradu. Mladić je pronađen malo iza ponoći i prevezen u bolnicu. Kako navodi BBC, napad na mladića odvio se na parkiralištu u Bushmillsu.

Na parkiralištu u blizini parka Dundarave pronađena su i dva zapaljena kombija, od kojih je jedan pripadao ozlijeđenom mladiću. Grafiti na obližnjim javnim zahodima povezuju se s napadom i paležem.

Policijska služba Sjeverne Irske (PSNI) rekla je da je mladić zadobio ozbiljne ozljede, ali i da nisu opasne po život.

- Ovo je bio okrutan napad. Živimo u demokratskom društvu u kojem za to nema opravdanja. Oni koji su odgovorni brutaliziraju vlastite zajednice i kontroliraju druge kroz zastrašivanje i nasilje - rekao je inspektor Lyttle, javlja BBC.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Više od 8000 ljudi na startu utrke Wings for Life: Među trkačima i legendarni vatreni, ali i poznati influenceri

1/22
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije