Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasnik atlantica

Tedeschi: Nisam dobio rješenje od Porezne uprave

'08.12.2009., Zagreb - Emil Tedeschi, predsjednik Uprave i vecinski vlasnik Atlantic grupe. Photo: Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL'
'Tatjana Tadic/PD/PIXSELL'
05.10.2012.
u 10:24

Ne mogu imenovati nikoga konkretno, mislim na većinu takvih slučajeva. Za mene su sve stranke jednake – rekla je šefica Porezne uprave.

Do danas nisam dobio porezno rješenje koje se prema proceduri i ne izdaje ako je utvrđeno da nema nepravilnosti, poručio je za Poslovni dnevnik Emil Tedeschi, većinski vlasnik Atlantic grupe reagirajući na navode Nade Čavlović Smiljanec, ravnateljice Porezne uprave, u intervjuu Poslovnom dnevniku.

Podsjetimo, ravnateljica Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec u razgovoru za Poslovni dnevnik na izravno pitanje o slučajevima Ivice Todorića i Emila Tedeschija napomenula je da ne može nikoga imenovati konkretno, no otkrila je da su ti postupci dijelom riješeni.

– Ti slučajevi dijelom su riješeni. Rješenja su donesena, stranke su podnijele žalbe. Ne mogu imenovati nikoga konkretno, mislim na većinu takvih slučajeva. Za mene su sve stranke jednake – rekla je šefica Porezne uprave.

Komentara 3

JO
johndoe2
10:45 05.10.2012.

Ne pakovati malom Emilu :)

AU
autoritet
11:06 05.10.2012.

Nećeš ga ni dobiti - oprošteno ti je sve, ipak je Zoki bio kod tebe na ljetovanju

OB
-obrisani-
11:07 06.10.2012.

Umjesto ovoga uvaženog bogataša, platiti će na mnoge načine mali siromašni građani, koji su u ovoj u ovoj Državi uspjeli ostvariti samo dug. Poradi nesnalaženja i propasti obrta, firmi koje su ne njihovim krivicama propale, već zbog dugovanja onih koji im nisu htjeli platiti, kao što je dug Države. Njima će porezna sjesti na nekretnine i pokretnine, a ovome će sae sa poštovanjem obraćati. Zar nije dugogodfišnji prijatelj premijera! On će ih uspješno zaštitziti kao što radi i sa Čačićem i ostalim podobnicima. Do kada će mali čovjek podnositi bahatost velikog zapovjednika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije