Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZIJSKI VEGAS

U kockarskom raju u Kini država svakom stanovniku daruje 1200 € godišnje

08.05.2024.
u 17:35

U Macau imaju Eiffelov toranj i kanale s gondolama kao u Veneciji, a s Hong Kongom su povezani i mostom dugim 55 kilometara. To je zapravo sustav mostova i tunela koji je spojen i s četiri umjetna otoka, a stajao je 20 milijardi eura

Ključne riječi

Komentara 2

DR
DrJok
17:47 08.05.2024.

20 milijardi.... ako su to platili svojim novcem onda ce sad sami sebe da stave u duznicko ropstvo prema samima sebi. bilo je pametnije da su te pare uzeli od evropske unije, da bude transparentno, s tim da uz poveliku kamatu (jer im je kreditni rejting nizak), ispune sledece uslove: ....

HO
homofobic
17:46 08.05.2024.

Netko je na "Filozofskom" velikom lopatom mudrost kusao kada cestu izmedu dva grada naziva "mostom". Mogao je mudrac i prugu Beograd - Bar takoder nazvati nekim specijalnim imenom jer takoder povezuje nista s nicim kroc najvise tunela, mostova i vijadukta i kostala je kao niti jedna pruga na svijetu do tada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije