Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ISTRAŽUJE

FOTO Privedena jedna osoba: U centru Slavonskog Broda pronađeno tijelo stranog državljanina

U Slavonskom Brodu nađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/15
23.04.2024.
u 18:30

Tijelo je pronađeno u Starčevićevoj ulici koja je ograđena policijskom trakom, a na terenu je i hitna pomoć

Prema zasad neslužbenim informacijama, u Starčevićevoj ulici u kući u središtu Slavonskog Broda ubijen je strani državljanin.

Naime, iz policije su za portal Slavonskog Broda potvrdili da je iza 15 sati pronađeno tijelo stranog državljanina, no još se istražuje je li riječ o ubojstvu ili nesretnom slučaju. Na teren je izašla Hitna medicinska pomoć, a policija je trakama ogradila taj dio grada.

U prostorije policije dovedena je jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem, dojavili su iz PU brodsko-posavske. Očevid je još u tijeku te se nastavlja i kriminalističko istraživanje.

VIDEO Split: Automobilom naletio na pješaka, oboje zatražili liječničku pomoć

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Urban Fox
Urban Fox
19:03 23.04.2024.

Kaj je već počela hajka na strance u hrvatskoj????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije