Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidatkinja koalicije Most – Hrvatski suverenisti

Vesna Vučemilović: 'Jesam za pregovore, ali ideološki moratorij je utopija, a ne realna opcija'

12.04.2024.
u 17:05

Iznimno je važna poljoprivreda koja je na udaru takozvanih zelenih kojima pripada stranka Možemo. Protiv njihovih politika prosvjeduju poljoprivrednici diljem EU jer su udar na poljoprivrednike

Komentara 7

MR
mrkomir
17:41 12.04.2024.

Draga moja zeleni nigdje ne drže većinu..Tranziciju nameću poslovni krugovi. Osim toga nisu poljoprivrednici protiv svih zelenih ideja...Upotrebu pesticida treba dovesti u red.

SR
srbijajepropala
18:34 12.04.2024.

Realne opcije, nakon ovih izbora: 1. HDZ sastavi većinu. 2. Rijeke ponornice pokušaju neuspješno sastaviti većinu. 3. Izbori se ponavljaju.

DU
Deleted user
07:49 24.04.2024.

Ova zena me jako razocarala ne mogu je vise slusati.Ljudi koji fanaticno tupe nesto idu mi na zivce.Nije sve crno i bijelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije